ABC Beveiliging

Over ons

Heeft u direct hulp nodig? Bel en wij komen direct!

Over ABC Beveiliging

ABC beveiliging is een full-service sleutel- en slotenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van (inbraak)beveiliging. Voor de volgende activiteiten kunt u terecht bij ABC beveiliging:

ABC Beveiliging Home werkzaamheden sleutel kwijt

Openen van deuren

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Sleutels verloren? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

ABC Beveiliging Home werkzaamheden sleutels en sloten

Sleutels en sloten

Sloten maken en of sleutels (bij) laten maken. Geen enkel probleem.

ABC Beveiliging Home werkzaamheden inbraakschade

Deuren en kozijnen

Inbraakschade? Wij vervangen completen deuren, kozijnen en ramen als dat nodig is. Altijd alles op maat gemaakt en vakkundig geplaatst.

Advies, levering en montage

Maar uiteraard leveren wij ook diverse diensten, zoals adviseren en monteren

  • Deskundig advies voor particulier en bedrijf
  • Levering én Montage
  • Levering en montage HPL deuren
  • Projecten en onderhoudscontracten voor VVE

 

24 uur service

Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze goed opgeleide slotenmakers zijn specialisten op het gebied van openen van sloten, in de meeste gevallen kunnen wij dit zonder schade doen.

Actief in hele regio Leiden en omstreken!

ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek, Katwijk (ZH), Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Rijsburg, Noordwijkerhout, Hillegom en Roelofarendsveen.

Afspraak maken?
Neem contact met ons op voor een afspraak (24-uurs service). U kunt uiteraard ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

NRB-2 erkend

De NRB-2 bedrijven richten zich op het beoordelen, adviseren én monteren van bouwkundige beveiligingsmaatregelen voor woningen tot en met risicoklasse 2, Safe-Grade 5. Daarnaast mogen zij zich ook richten op MKB-bedrijven tot risicoklasse 2, Safe-Grade 5. ​

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

De voordelen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Inbreken in een slecht beveiligde woning kost vaak maar 30 seconden. Een inbreker bedenkt zich wel twee keer voor hij een woning met Politiekeurmerk probeert te betreden. De PKVW-maatregelen zijn van groot belang voor de veiligheid en de veiligheidsbeleving. Beveiligingsmaatregelen, zoals gecertificeerd hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in de straat, verkleinen de kans dat een inbreker toeslaat in jouw woning.

Full service
sleutelmaker & slotenmaker

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van objectbeveiliging

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar om u te helpen

Klantgericht

Elke zaak benaderen we met onze klantgerichte aanpak

Kwaliteit

Wij zijn een NRB-2 erkend bedrijf en leveren de hoogste kwaliteit​