ABC Beveiliging

diensten

Heeft u direct hulp nodig? Bel en wij komen direct!

Onze werkzaamheden

Welkom bij ABC Beveiliging, uw vertrouwde partner in veiligheid en beveiliging. Wij begrijpen dat de bescherming van uw huis of bedrijf van het grootste belang is, en daarom staan wij klaar om u hoogwaardige slotenmakersdiensten en producten bieden. Ons toegewijde team van experts is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al uw beveiligingsbehoeften.

Of u nu geconfronteerd wordt met een noodsituatie waarin u zichzelf hebt buitengesloten, of als u de beveiliging van uw woning wilt verbeteren, wij zijn er om u te helpen. Onze uitgebreide dienstverlening omvat het openen van deuren, het vervangen en installeren van sloten, en het verstrekken van advies over de nieuwste beveiligingstechnologieën.

Bij ABC Beveiliging begrijpen we dat elk beveiligingsuitdaging uniek is, daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige sloten en beveiligingsproducten. Van duurzame en geavanceerde sloten tot elektronische deur automaten, wij streven ernaar om u gemoedsrust te geven en uw eigendommen te beschermen.

Vertrouw op onze ervaring en toewijding om u te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van slotenmakersdiensten en beveiligingsproducten. Uw veiligheid is onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw huis of bedrijf te beveiligen.

Actief in hele regio Leiden en omstreken!
ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek, Katwijk (ZH), Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Rijsburg, Noordwijkerhout, Hillegom en Roelofarendsveen.

Afspraak maken?
Neem contact met ons op voor een afspraak (24-uurs service). U kunt uiteraard ook uw gegevens achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk.

Sleutel kwijt?

Sleutels kwijt?

Bent u uw sleutels kwijt? Is uw slot stuk? ABC Beveiliging opent deuren, verzorgt nieuwe sloten, sleutels en cilinders. Voor de door ons geleverde cilinders kunnen we de sleutels ter plekke bijmaken met onze mobiele sleutelkopieermachine.

Inbraakschade

Inbraakschade?

Het is altijd vervelend om bij thuiskomst een opengebroken slot aan te treffen. Wij helpen u graag aan nieuwe sleutels en sloten, herstellen eventuele schade aan deurposten of raamkozijnen en helpen u weer naar binnen. 

Herstel van inbraakschade
Een inbraak heeft vaak een grote impact op uw veiligheidsgevoel. Wij zorgen ervoor dat u zich na een inbraak weer veilig kunt voelen in uw eigen huis. Wanneer u contact met ons opneemt zorgen wij ervoor dat uw huis of bedrijfspand binnen zeer korte termijn optimaal beveiligd wordt.
Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat de inbraakschade hersteld wordt.

NRB-2 Erkend

NRB-2 erkenning?

ABC Beveiliging is een NRB-2 erkend beveiligingsbedrijf volgens de Nationale Richtlijn Beveiliging!

Hierdoor zijn wij nu nóg beter in staat om onze klanten te voorzien van bouwkundige- en elektromechanische inbraakbeveiliging.

De Nationale Richtlijn Beveiliging (NRB), van het Kennis Centrum Beveiliging, richt zich op fysieke maatregelen om inbraak te voorkomen, waarbij de VRKI (verbeterde risico klasse indeling, opgesteld door de verzekeraars) als richtlijn wordt aangehouden en waarbij de NRB altijd uitgaat van minimaal 3 minuten inbraakvertraging.

Het brede assortiment van nationaal- en internationaal gecertificeerd hang- en sluitwerk zorgt er voor dat voor elk probleem een oplossing beschikbaar is. Maar de NRB biedt ons nog méér; namelijk een breed pakket van maatwerkoplossingen die toegepast kunnen worden in die situaties waarvoor geen gangbaar hang- en sluitwerk beschikbaar is. Deze maatwerkoplossingen hebben zich in de praktijk bewezen en zijn om die reden toepasbaar in voorkomende situaties.

Voldoet een woning of MKB bedrijf (tot risicoklasse 2 ) vervolgens volledig aan de gestelde eisen? Dan is afgifte van een certificaat mogelijk.

Voor die situatie waarbij dit, om wat voor reden, niet mogelijk is (technisch, te duur in verhouding tot, of de wens van de opdrachtgever), kan er een verklaring worden afgegeven, mits er een beperkt aantal onderdelen van de totaal benodigde maatregelen niet te realiseren zijn.

Tot slot bestaat er nog een dérde mogelijkheid, namelijk een opleveringsbewijs. Dit kan worden verstrekt indien er slechts 1 of enkele gevelelementen volledig worden beveiligd, of kán worden beveiligd.

Overigens behoort de aanwezigheid van werkende rookmelders op élke verdieping ook tot de maatregelen. Steekproefsgewijs controleert het Kennis Centrum Beveiliging de uitgevoerde werkzaamheden van ABC Beveiliging, het gaat tenslotte om úw veiligheid.

Samenwerken aan Veilig Wonen & Werken, volgens de Nationale Richtlijn Beveiliging.

Full service
sleutelmaker & slotenmaker

Ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van objectbeveiliging

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar om u te helpen

Klantgericht

Elke zaak benaderen we met onze klantgerichte aanpak

Kwaliteit

Wij zijn een NRB-2 erkend bedrijf en leveren de hoogste kwaliteit​